B L O G G . F L Y T T

Nu behöver ni inte titta in här mer :) Från och med nu kommer jag att börja uppdatera på C A P A L L . B L O G G . SE tillsamans med Noomie och Fia :)

0


P I G G E L I N

Såg framför mig hur jag och Frank skulle ut på en lugn mysig skritt tur. Men Frank hade andra planer....... skritt var världens onödigste gångart och han galopperade och travade i luften och var som en bomb hahahaha!!! Hade han fått bestämma hade det varit snö hela året tror jag
 

1


Blogg

Nu har vi bestämt vem den 3e som bloggar ska vara :) Har inte hunnit mejla tillbaks till alla som mejlat. Hoppas att dom flesta går in här och ser det. Dom som på riktigt är intreserade lär ju hålla utkik iallafall :P Men stort tack till alla som mejlat, det har varit jätte kul att läsa igenom alla mejl och jätte svårt att bestämma vem det skulle bli :/
 
Men dom jag kommer att börja blogga med är:
http://lexx.blogg.se/ och http://sofiaalbertsson.blogg.se/
Jag kan lova er att det kommer bli awesome!!! Det kommer dröja ca 1-2 veckor innan bloggen är uppe. Måste fixa med designen osv :)
 
Här är en bild på Noomie och Frances haha ;)
 
 

0


Frances och hans lilla kompis

3


Omg vad fult, döör!!!

Okej, tänkte att jag inte skulle uppdatera mer förens nya bloggen är igång men kan inte låta bli att dissa domma tränsen. Fyfan vad fula!!!!
 

hästen ser typ ut som en robot med alla remmar och spännen och skit
 
vet inte vad jag ska säga mer än, UUSUSSCCHHH. det enda positiva är att dom har skippat käkremmen!
 
Detta tränset tycker jag dock är rätt snyggt, om man byter ut pannbandet för det är förskräckligt haha!!! 

4