Haha outfit!!!!!!

Var tvungen att övermatcha lite i förrgår!! Tröjan jag fick från modekungen + union jack schabraket.  Om jag får för mig att ha på mig det någon mer gång så ska jag köra på vita lindor istället :P
Jusste har ny hoppsadel till Simsen också, det har jag glömt skriva. den är nice!
 
 
Nuuuu ska jag dra till Eskilstuna och se KEEEEENT.

8


Modekungen

Hämtade ut ett paket idag från Modekungen :) En super nice tröja :) Den kommer jag typ att bo i! Visst är den snygg? :) Här är direktlänken till tröjan: http://www.modekungen.se/se/troja-america-9373
 

0


Påväg tillbaks igen

Japp japp har tagit mig en liten paus här ifrån ju,men är påväg tillbaks nu, om någon vecka ska jag uppdatera minst 2 gånger om dagen som vanligt :) Har inte ridit Sims på ett tag och Frank går på bete osv så finnt inte mkt att skriva, men idag började jag rida Simsen igen och på torsdag ska vi träna så kanske hittar något att skriva om ändå ;)
 
Sålänge bjuder jag på en super gullig bild på Frank och hans flickvän Maria när dom står och kliar varandra i solnedgången <3
 

0


Bonnie och Sims

Idag red jag först 2 varv på galoppbanan med Bonnie och sen en stund inne på banan. Hon har vilat i flera veckor så detta var första gången hon gick efter det, hon är bara 4 år <3 Tyckte hon var suuuper duktig idag. Bockade till och skuttade lite i galoppen när det blev jobbigt någon gång bara, men hon fattade direkt när jag sa till henne!
 
Efter det red jag Sims i ridhuset, byggde upp ett litet hinder och övade galoppombyten, även det gick super! Helt klockrent till och med faktiskt ^^ Testade även ett fullcheek bett på honom idag efter att han i förrgår drog in hela bettet i munnen och stopade in tungan i bettringen haha knäpp. Höll på att få en liten hjärtattack då! Har ridit han på rakt innan då han blivit så irriterad på 3delade och bara bitit sig fast men fullcheek verkar funka bra, han försökte bita tag ett par gånger men det gick ju inte göra så mycket märkte han ;)
 
Haha titta hur långt ner pannbandet sitter, tränset är lite för smalt så det bara åker ner, får typ limma fast det eller något xD
 

0


Ridtur i regnet

Idag har jag, Christoffer och Alva varit ute och ridit i regnet!!!! Jag rider aldrig ut om det regnar annars, men nu är det dags att börja skärpa sig, regn är ju inte direkt farligt!! Christoffer fick rida Sims och jag red lilla Russin. Då slapp jag iallafall Sims bockanden och psyk ryck idag haha!!! Han har vilat ca 1,5 vecka så hans hjärna bubblar över lite :P Fick själv stå ut med endel (mycket) bockande för någon dag sedan hahaha!!!! Men jag var lite elak mot han idag med för jag galopperade iväg först med Russin utan att förvarna och Sims blir arg om han är sist :P Men jag brukar låta han va sist ändå för han måste lära sig juuuu. Man kan inte alltid låta en stor 500kr klump få som han vill alltså!
 
Imorgon ska jag ha ridlektion för en hemlig person som ska rida Sims! På tisdag ska han vila och på onsdag ska jag hoppa hade jag tänkt, det var ett tag sen nu :O Har köpt en ny hoppsadel med, måste ju prova att hoppa i den med :)
 

3


Sötnosarna

Åh dom är så gulliga mina älsklingar <3 Idag när Sims gick in från hagen för jag skulle rida så blev Frank helt förskräckt och sprang runt som en idiot och saknade honom :( Så han fick umgås med en av sina flickvänner istället! Sen när jag skule släppa ut han på lösdriften ikväll (Sims sover inne) så var dom andra hästarna läängst bort i lösdriften och Frank vågade inte gå dit själv så jag fick följa honom hela vägen :(
 
 
Haha Sims gillar att äta det höt som sticker ut ur Franks mun, typ som lady och luffsen, åhh ^^
 

1


Ja vi ser dig...

Frank borde snart få en egen serie eller något... När vi skulle åka hem ifrån sommarstugan i förrgår och gick till hagen för att hämta in hästarna (dom gick i en bit av trädgården där mormor och morfar inte klipper gräset så hästarna kan hänga med dit) så förstod Frank direkt att det var dags att åka hem så han gick och gömde sig bakom ett träd. Antagligen trodde han att han inte skulle synas eftersom trädet också var svart/vitt.. Men öh Frank... du syntes ganska väl, men jag lovar att vi kan åka tillbaks snart igen så du får äta upp ditt gräs.
 

1


Haha Frank!

Frank bränner sin mule jätte lätt så fort det är lite sol ute, därför smörjer jag in den med solhelosan typ 100 gånger per dag men han HATAR det. Innan doppade han mulen i vattenhinken och sen gned den mot gräset så det skulle försvinna men nu har han kommit på en ny taktik som han kört i några dagar... Han kletar av det på SIMS!!! För ett par dagar sen när jag skulle ta in hästarna från hagen såg jag inte en skäck och en svart häst, utan jag såg 2 skäckar, Frank hade alltså kletat av sin helosan över hela sims så han var vit på flera ställen hahaha knas! Igår däremot hade han kletat av allt i Sims ansikte hahaha!!!!!!
 
 

1


sommarstugan

Igårkväll åkte jag och Frida med Frank och hennes häst till min mormor och morfas sommarstuga, hästarna fick gå i en hage i trädgården med massa gräs så dom var överlyckliga och blev inte alls lika glada när vi fångade in dom för att rida en sväng ^^ Vi skulle igentligen badat men där vi skulle gå ner var det trångt och dålig botten så vi sket i det och red runt lite i en vattenpöl istället och sen red hem haha ^^ halva vägen var typ sand väg och sista biten grus väg, red bara på sanden då båda hästarna tappat en framsko och var lite ömma :)
 
Vi låtsades lite att vi var med i en film när vi red med bara grimma och grimskaft i skogen, inte så smart kanske men vi har aldrig varit direkt kända för att vara smarta heller!

0