Dog lite nu

Skulle precis skriva ett inlägg nu om att jag har feta köttsår i mina knäveck från mina stövlar som jag red i idag. Och eftersom jag inte hade någon passande bild på datorn tänkte jag googla fram en äcklig bild så jag googlar alltså på "köttsår i knävecken" och vad händer då? Jo det kommer bara upp MASSA bilder från MIN blogg, alltså va?? Alltså nu snackar vi nästan bara bilder från min blogg, och jag brukar ju inte direkt skriva om köttsår här i bloggen haha. Alltså hur hänger detta ihop? Det är ju inte så att det är en bild heler :O

12


Keeent!

Kent var awesome igår som vanligt :D Bokade en till konsert idag, wihooow. Den 20 juli i Eskilstuna :D
Fick ett linne och 2 iphone skal av pappa, niiice :D


7


Gogo

Var nere i källaren innan och skulle hämta lite saker och då hittade jag massa skivor med gamla bilder haha :D Här är några ifrån 2006 på mig och min häst Gogo ^^ hahahaha!!!



4


Tävling

0


Imorgon ska jag se Kent!

Ojoj vad snabbt tiden går haha :D Imorgon ska jag åka till Göteborg och se Keeeent!
Innan vi åker ska jag nog åka ut en sväng till min svartvita lilla ponny och även rida min stora svarta. antingen så rider jag på galoppbanan eller så hoppar jag bana på ridbanan, får se om jag orkar bygga hinder osv ;)
(designen ska inte se ut såhär haha, jag orkar bara inte göra mer idag)

4


Trött sims

imorse när jag skulle ta in Sims för att longera han var han jätte trött haha :( Han låg ner och åt gräs när jag kom hahahaha! Var tvungen att åka och hämta kameran för han var så gossig! Satt och gossade med han ett tag och tillslut ville han hänga med mig in ^^

Nu ska jag till Elgiganten och lämna in min kamera och sen ska jag till Charlies och hjälpa Frida att köpa ett nytt bett för hon fattar inte hahaha! Efter det ska jag ha lektion för henne.

Ikväll ska designen fixas till och det kommer även upp en tävling, så håll utkik ;D



10


vatten

idag red jag och frida bort till en sjö för att plaska lite med hästarna, men båda hästarna vägrade att gå i haha, men vi tvingade dom så tillslut gick dom i lite ^^ Ska göra det flera gånger nu i sommar så dom inte är rädda alls utan bara går rakt i :D När Frank kommer hem från betet ska han också få hänga med :D



jusste, avbokade dendär intervjun med tv4 imorgon, känner verkligen inte för det >.< vill ut till min svartvita lilla ponny imorgon innan jag ska på ett möte i stan <3

10


Ponnie Frank

Idag körde vi Frank och hans 3 ponny kompisar till sommarbete i Svarttorp :) dom ska gå där några veckor och sen får dom fortsätta äta gräs hemma istället ^^

8


Kingsland skor

Köpte ett par nya skor idag att ha i stallet när det är såhär varmt!

3


Hoppi

Hoppade Simsen lite på banan nu ikväll! Frida va med och skulle fota haha dock gick det inte bra för hon höll sin häst samtidigt och varje gång rörde den sig precis när hon skule trycka av så exakt alla bilder blev fel haha! Men bjuder på dom 2 som var minst dåliga haha :S Ska se till att hon fotar någon dag utan hästen i ena handen!!!! Bilderna hon tog när vi tränade för några dagar sen blev ju jätte braaaa!


1


Döds varmt

Trodde inte att det var så varmt idag, men när jag gick ner till ridbanan så märkte jag ju att det visst var varmt haha! Red i max 15 minuter sen fick han gå ut i hagen igen, men först fick han sig en liten dusch! ^^ Lillasyster fick testa rida några varv på honom också :) Imorgon ska jag rida sent på kvällen om jag inte är för trött ^^ isåfall får jag rida på söndag istället :P

bjuder på några halv fula bilder, orkade verkligen inte rida i värmen, så blev bara ett par varv i trav





1


Hmm..

TV4 ringde mig idag och ska träffa dom på måndag ;) Säger inget mer nu höhö.


2


Svaren

hur gammal är du ? för frank är ju en d-ponny eller hur, och du vill väl typ tävla med honnom? eller om jag inte fattat de fel men man får väl inte tävla med en d-ponny när man är över 18 :o
jag är 20 :) Frank rids inte längre så kommer bara att lära honom frihetsdressyr och så ska han börja jobba som fotomodell för en ny hästbutik i jönköping :D När jag red honom så var tanken att jag skulle ut och tävla lite klubbtävlingar med honom bara :)

Jag undrar hur långt du vill komma i ridningen, vad dina planer är?
Har inga direkt planer, vill bara rida för att det är kul :) Tävla lite ibland när jag känner för det!

Hur blir det med Frank, kommer han bli frisk?
Nej det kommer han inte :) Eller vem vet. Men veterinärerna tror inte det.

Kan du göra en video hur ditt stall ser ut och var du har alla dina saker, maten och m.m?
Det har jag fixat, dock har mitt internet här hemma blivit helt segt nu så laddar upp den senare i ett inlägg :)

Varför slutade du blogg på myshoweoom, älskade din design så mycket där :)
Jag slutade just för att jag INTE gillade designen och inte fick göra om den haha :P

Vill du göra länkbyte?
Får jätte många sånna frågor haha och svaret är JAAA. men mejla mig om det istället för kommentera så svarar jag :D [email protected]

Vilken ras är Frank?
Han är någon okänd korsning haha

Den svarta hästen ser lite smal ut?
Jaa jag vet och har också skrivit om det i bloggen. Han har fått mindre mat än han behöver av hon som hade han på foder så han blev smaaal, men nu får han mycket mer + röd havre så snart blir han nog finare :) Han har lätt för att bli smal så man måste vara väldigt noga med att han äter så mycket han bara kan haha!

Receptet på dom rosa muffinsen till Franks kalas??
Vanlig sockerkakssmet fast vanilj joghurt istället för mjölk. om det är 1dl mjölk så ska det vara 1,5dl vanilj joghurt istället, och även rätt mycket pressad citron i smeten :) Och det rosa på är filadelphiaost, massa florsocker, pressad citron, lite smör och lite karamellfärg :D

Receptet på hästgodisarna?
Jag gick inte efter några mått utan bara hällde i lite, men ska snart baka igen och då kan jag mäta hur mycket jag tar och lägga upp receptet :)

Hur ska du göra med namnet nu när du har en blogg till? Ska den heta typ Sannaochfrankochsimsalabim? haha
Haha jag kommer nog att ha kvar sannaochfrank, men man kan ju även gå in på Lolad.se om man vill haha!

Ska du göra om designen snart så Sims kommer med i headern? :D
Jaa det ska jag ^^ Ska bara se till att ta några bilder på honom :P

Kan du förklara hur man lindar? Det ser så snyggt ut när du gör det.
Alltså alla har ju lite olika åsikter om hur man ska göra och så, jag tycker såklart att mitt sätt är det bästa.

1. Använd alltid paddar, även om du har fleece! Jag brukar dock strunta i paddar om jag har tjocka fleecelindor och bara ska linda för att ta kort tex, alltid paddar när jag rider. Och kombinationslindorna med hälften fleece och hälften elastiskt MÅSTE MAN HA PADDAR UNDER tro inget annat. Det spelar ingen roll att det är 1 mm fleece under!!! Paddar även under fleece om man ska rida!!!!
2. Linda alltid utåt och bakåt. Inte innåt, för OM lindan skulle gå upp så åker den UT från hästen, lindar man innåt hamnar den under hästen och kan trassla in sig i den.
3. Linda med jämt tryck över hela benet, dra aldrig åt över baksidan på benet, bara på framsidan.
4. Jag börjar oftast linda lite över mitten på benet, men det beror på vad jag har för lindor, är det kortare så börjar jag på mitten (aldrig längre ner) och är dom väldigt långa börjar jag nästan längst upp. Lindar jag Frank som har kortare ben börjar jag nästan alltid rätt långt upp!
5. Hur långt upp man lindar är ju en smaksak, jag lindar så långt paddarna räcker och det brukar bli alldeles lagom ;D På Frank blir det lite högre än på Sims ,men aldrig över ärtbenet!
6. Fäst längst upp (INTE PÅ MITTEN) och försök se till att kardborret hamnar utåt.

Jag använder paddar ifrån Mias Rs, bästa!!!

Varför har du så mycket saker från Kingsland, HV polo och JW när man kan köpa nästan likadana saker på tex Hööks som är lika bra? Onödigt att lägga så mycket pengar?
Helt enkelt för att KL, HVP och JW är mina favvo märken och jag tycker dom gör snyggast saker och bäst! Jag har några saker ifrån Hööks också men finns inga schabrak som har så bra passfort som mina KL schabrak, inte heller några tröjor som är lika sköna som KL (Hööks blir helt knäppa när man tvättat ett par gånger, KL håller samma kvalite hela tiden) Sen tycker jag att Hööks kopior ser väldigt B och billiga ut. Har ett par ridbyxor ifrån Hööks som jag spyr av att bara se, JW gör bästa och skönaste ridbyxorna!!! I vanliga kläder har jag sällan några speciella märken utan köper ofta från tex H&M och Vila osv. Så tro inte att jag är så märkesfixerad när det gäller allt ;) Bara i stallet höhö.

0


Jag döööör

Alltså hahaha, jag har älskat Frank i tele2 reklamerna redan från början, alla reklamerna är grymma men "dopet" tar ju hem priset iallfall, Alltså jag döööör!!!! Det bästa är ju att han heter Frank och att hans lilla bäbis heter Francis (precis som jag brukar kalla min Frank för hahaha) Så klockrent!

3


Frankieee <3

Nu går min lilla Frankie på bete och äter gräääs hela dagarna ^^ Just nu går han på bete i vid stallet men på lördag ska han åka till ett annat ställe ett par veckor :D Han ska bara få chilla hela sommaren och till hösten ska jag börja träna honooom.... gissa vad vi ska träna höhö!

För någon vecka sen var vi ute och red i skogen lite, gossen <3


Tyvärr märkte ju inte fotografen att linsen inte var öppen helt haha!




1


Kvällsritt

Var ute på en kvällsritt idag med Frida, vi orkade inte rida tidigare för det var dödligt varmt haha. Lånade mammas cab idag så det skulle fläkta lite när jag körde iallafall haha! JUSSTE, JAG HAR TAGIT KÖRKORT HÖHÖHÖ!.

Ska göra om min design så fort jag har tid, måste ju klämma in Simsalabim i headern också nu ju ^^


Frida och Wellaaa

4


HV Polo

Köpte en ny piké från HV Polo idaag. Sjuuukt snygg! Opraktiskt med vit men jaja ;)



OOOPS JUSSTE!! HAR JU GLÖMT ATT SVARA PÅ FRÅGESTUNDEN :O GLÖMDE HELT BORT. HAR JU TILL OCH MED FIXAT 2 FILMER JAG SKA LÄGGA UPP I DEN :O MEN SKA FÖRSÖKA KOMMA IHÅG ATT GÖRA IMORGON. FRÅGA OM NI UNDRAR NÅGOT SÅ SVARAR JAG DÅ, NÄR JAG KOMMER IHÅG HAHA!!! PÅMINN MIG ANNARS!!!

1


Första träningen med Simsen

Hade träning idag för första gången med Simsen, jag är jätte nöjd för att vara första gången.



12


Frank lär Sims spansk skritt

Här är videon från när dom hälsade för första gången ^^ Frank står och skriker och vifftar ju med benen som vanligt och Sims tycker han är jätte rolig, han står och slickar på Frank och sen börjar han härma honom haha!

På videon ser ni verkligen hur smal Sims är :( Idag tappade han tyvärr en sko också och han är så öm så han typ hoppade på tre ben och ville att man skulle bära honom :( Men imorgon bitti kommer Christoffer och slår på den igen, sjukt bra att han kunde komma för han har så ont utan sko Sims :(


Lägger upp svaren imorgon istället för kom hem nu och måste verkligen sova!!


23


Jusstee

Ska lägga upp svaren på frågorna ikväll, har tagit lite tid för jag skulle filma en sak till den ^^ fortsätt fråga om ni vill att jag svarar på något, ni kan ställa frågan i detta inlägget :)

4


Sims och Franken

Idag släppte jag ihop mina sötisar för första gången. Frank vifftade som vanligt med frammbenen och skrek haha! Lägger upp en video på det senare :) Ser vi vad smal Sims är? :( Han får massa mer hösilage nu mot han fått innan + att han får röd havre istället som vanligt, så snart blir han fin förhoppningsvis :)

Idag har jag även kört traktorn för första gången och det var awesome :D

Senare idag ska vi ut och racea med hästarna ;)

5


Kalas för min ponny som fyllde 9 igår

Kolla vad fint jag hade bakat till Frank's kalas idag haha ^^

Till människorna...


Till hästarna haha ^^

21


Grattis min älskade ponny

Idag fyller mitt hjärta 9 år <3 Han ska få göra vad han vill hela dagen!

3


Äntligen är skorna borta

Frank har haft sin högra baksko i 14 veckor för det gick inte få bort den förra skoningen och sen försökte hovslagaren flera gånger efter det. Det gick inte att lyfta hoven, han bara sparkade. Vi testade med han i husaby när han var drogad men han bara sparkade för det gick inte droga han för han vägrade att somna :P Men idag när hovslagaren va i stallet så fick han inte upp vänster bak heller för han sparkade. Så han skodde bara om han fram och sen ringde jag veterinären så kom både veterinären och hovslagaren på kvällen istället :) Frank somnade fint och skorna åkte bort. AWESOME! Dock så sparkade han lite fast han var drogad men det gick iallafall ^^ Då är det problemet också löst! Ska bara verka han där bak i fortsättningen och det ska jag göra själv för han är inte lika rädd när jag lyfter bak hovarna på honom!

Håller även på att spara ut manen på honom när han ändå inte rids ^^ Då ska han få gå och vara vildhäst på riktigt <3 Tänk vad gullig han kommer va när manen blivit lååång ^^


Cruella de vil <3


Senare var vi 4st i stallet som red ut, Sims galopperade inte först någonting och det gick suuuuuper bra, han tog bara några små skutt men absolut inte mer än han gör även om han är först så det är ju bara bullshit att han måste vara först haha! Är också glad över att han funkar så bra på det raka bettet :D Det känns super!

1


Jag är så glaad

Alltså ni förstår nog inte hur glad jag är. I december skule jag skrivit teoriprovet för körkort men avbokade för jag var så sjukt nervös att jag inte skulle klara det för jag inte har förstått någonting när jag pluggat till det :( Läst hur mycket som hest och gjort massa testprov, men knappt fått rätt på ett enda test prov. Så jag la ner pluggandet ett tag och började igen för ca 2 månader sen och läste lite i boken någon gång i veckan och gjorde lite testprov på körskolen men fick typ godkänt på 30% bara. Så trodde verkligen att jag inte kunde få in teorin i min hjärna haha :(

Sen idag så hade jag bokat in att göra teoriprovet, så igårkväll/natt läste jag igenom hela teoriboken en gång. Var så nervös då att jag spydde 5 gånger >.< Så fort jag började tänka på provet så spydde jag alltså fyyyy trodde jag skulle då haha! Sen åkte jag till stallet imorse, släppte ut hästarna och var med när hovslagaren va hos dom osv. Hade bara ont i magen då för jag spytt hela natten haha. Sen när det var ca 2 timmar kvar tills jag skulle åka till stan och göra provet så satte jag mig för att kolla igenom boken lite snabbt, och hinner knappt slå upp den innan jag spyr igen för jag kom att tänka på provet. Alltså åhhh jag har aldrig varit nervös för något annat innan :S


Men vet ni? JAG KLARADE PROVET!!!!!! Fattar ni hur skönt det är? Jag har typ haft ont i magen för detta i 6 månader och knappt kunnat koncentrera mig på något annat. Jag kan knappt fatta det alltså ÅHHHHHHHH :D


Nu är det "bara" uppkörningen kvar, men den känner jag inte är något problem för jag kan köra! Skulle jag kugga på uppkörningen så gör det ingenting för isåfall vet jag att det bara är för jag är nervös och då är det bara att göra om det :D

1


Frågestund

Nu har jag frågestund, så passa på att fråga nu om ni undrar något! Svarar imorgon någon gång :)


8


Simsen

Åh titta vilka snälla små ögon han har <3

3


Äntligen slutar regnet

Äntligen är det fint väder igen :D När jag kom till stallet låg det en jätte stor mask precis vid lösdriften så jag tyckte synd om Frank som behövde stå där med masken så jag ställde in han i Sims box ett par timmar och sen fick han gå ner i den stora gräshagen lite mer än 1 timme, har börjat beta in dom lite så vi kan släppa dom där snart :D Medans han och hans lösdriftskompis var nere och betade så gjorde jag jätte fint i lösdriften. Hösilaget var jätte blött eftersom det regnade, så jag flyttade säkert 40kg in i huset så dom kunde äta under taket haha! Inte för jag tror att hästarna bryr sig om blött hö och maskar igentligen, men jag gör xD

Sen när det slutade regna red jag och Madde ut en sväng :) Solen sken och det var jätte nice :D Jag red på min Sims och Madde red på min mosters gamla häst som bara vill äta och göra som han vill hela tiden haha! Men han var pigg och galopperade han också ^^


Visst har Sims snygg mittbena haha?

2


Nytt nytt

Var på Charlies idag och köpte 2 nya raka bett. Ett vanligt och ett med gummi runt. Fick även ett schabrak av mamma :D


4


Rosa hest

Idag fick Simsen ha rosa benlindor haha, gulligt! Bytte även bett idag till ett som passar. Han har haft ett som legat åt helvete fel i munnen så han bitit bort det vassa på tänderna så dom är helt blanka. Hon som hade han på foder innan jag köpte honom tog inte ens ut en veterinär och kollade tänderna fast han bet tag i bettet och höll på :S + att hans bett var ju 2cm för långt. INTE BRA. Tur att han är hos mig nu som tar hand om honom <3

3


Nytt bett

Var på Charlies och köpte ett nytt bett igår till Simsen. om ca 2 timmar kommer veterinären och ska kolla tänderna på honom och så att bettet ligger bra :) Kommer inte kunna rida i min nya sadel idag heller haha röv :( Får vänta tills imorgon :( :( :(


1


Nya täcken

Idag fick båda hästarna inviga sina nya täcken som jag köpte i Ullared, dom kostade 329:- haha!!!

1


Åhhh ponnie

Kunde inte uppdatera igår för hade låst in sladden till kameran på kontoret haha, och minneskorts läsaren på min dator i stallet funkar inte :(

Såhär såg Frank ut när jag tog in han från hagen igår kväll. Blöt ponnie med vattenkammad snelugg, AAAW <3


1


Skritt tur



Idag var jag och Frida ute och skrittade runt galoppslingan, hästarna fick spruta idag så var ju tvungna att ta det jätte lugnt :) imorgon blir det också bara en liten liten sväng.

6


Varför jag valde Simsalabim

Ni är många som undrar varför jag valde just Simsalabim när jag skulle ha ny häst och om Matilda inte har han längre (hon som varit med på ett par bilder på honom i bloggen tidigare) Och anledningen till att det blev just han är för att det är min moster som ägde honom innan och det var meningen att jag skulle köpt honom för ett år sen, men gjorde inte det för då dök Frank upp som jag blev totalt förälskad i, så jag köpte honom istället, och 2 hästar var inte aktuellt då eftersom jag precis började ta upp ridningen efter över 4 års uppehåll. Och nu när Frank inte går rida längre så valde jag ju såklart att köpa Sims nu för han är ung och jag gillar honom :D Och nej hon Matilda har inte honom och hon hade honom bara på foder i 3 månader från min moster haha så hon hade han bara ett litet tag :D innan det red jag honom också :D

Nämen hallå snygging <3

1


Flest rätt

Flest rätt om Simsalabim hade http://ellenschutz.blogg.se/. Hon hade 4 av 6 rätt ;D Grattis!!! Skriv din adress till [email protected].

Dom rätta svaren är:


1. Vilket år är Sims född?
2006

2. Vilken månad fyller Sims år?
Mars

3. Hur hög är Sims?
161-162

4. Från vilket land kommer Sims?
Importerad från Tysklamd

5. Vilken ras är Sims?
Hannoveranare

6. Har han hopp eller dressyr stam?
Dressyr

5


Ny sadeeel <3

Hittade verkligen en perfekt sadel idag till Sims. Nettan från Charlies kom till stallet och provade ut en, känner mig super nöjd :D Blev en Cliff Barnsby dressyrsadel! Sen åkte jag och Frida runt till typ alla hästaffärer för att köpa lite småsaker haha, men köpte ju självklart mest på Charlies, bla ett skitsnyggt schabrak på Kingsland.


2


Snyggast före eller efter?

Haha shit vilken diskussion det skapades på facebook när jag visade min nya inredning hemma...

5


Gissa rätt

Ja, Sims är såklart min nya häst :D

Tänkte ha en liten tävling där den som gissar rätt/får flest rätt får en överraskning hemskickad :D Det kan vara smycken/smink/vad som helst. Det märker du som vinner ^^ Jag skriver dom rätta svaren + vinnaren redan imorgon!

1. Vilket år är Sims född?
2. Vilken månad fyller Sims år?
3. Hur hög är Sims?
4. Från vilket land kommer Sims?
5. Vilken ras är Sims?
6. Har han hopp eller dressyr stam?


Om man tittar snabbt på bilden ser det typ ut som jag drar han i munnen men det gör jag INTE. Han tuggar bara på bettet haha så inga onödiga kommentarer om det tack ^^

4


Simsalabim

Haha alltså AHHH igår när Alva skulle ta kort på mig utanför stallet så VÄGRADE Sims. Alltså skulle bara ta en vanlig bild, ingen speciell eller sådär super fin eller så utan bara helt vanlig typ, men antingen skulle han typ gossa med min fot eller så orkade han inte stå stilla, Knas. Så bjuder på 2 knäppa bilder.

Red på ridbanan igår och idag red vi ut i skogen :) Han galopperade sist utan att studsa och var hur säll som helst. Gjorde bara 2 bocksprång för att hästen framför blev rädd för någonting :) Han har hela tiden innan varit van vid att rida först, vilket är rätt dumt för hästar bör kunna gå både först och sist så det är sånt man måste öva på! Så ska galoppera lite sist varje gång vi rider ut med någon.

Senare skulle jag träna Frank löst i ridhuset, men gick inget bra alls haha, Han är duktig när vi är själva, men idag var Madde med och skulle fota ochdå skulle han självklart inte vara med knasen <3

Nu ska jag sooova, sov bara 2 timmar inatt :( Har ju varit i Ullareeed!! Imorgon ska jag upp tidigt och gå till Livetsord för sista gången. Ulf Ekman predikar, bra avslut :)


8


Jag är så trög...

Åh är så arg nu för glömde min kamera i stallet så kan inte ladda upp några bilder :( Alva tog bilder på mig och Sims idag, inga speciella, bara när vi stog utanför stallet lite flummigt för hon hann inte ta när jag red haha :P

Idag när jag hittade Frank i hagen hade hans kompis Toppen mosat hela hans täcke haha, det var inte helt någonstans ^^ Imorgon drar jag och en kompis till ULLAREEED och handlar på Gekås ^^ kom på det i förmiddags lite på skämt och sen tyckte vi att det lät som en bra ide haha så vi kör på det ^^ Åker vid 6 på morgonen hehe. Får se om jag hittar några nya täcken till mina hästAR ;) Förhoppningsvis hittar jag lite roliga saker iallafall :D

Och nu till en jätte viktig fråga... ÄR DET NÅGON SOM HAR SPELET ARVET FRÅN ROSEMONDHILL SOM JAG KAN FÅ KÖPA? Jag vill verkligen verkligen ha det, spelade alltid det när jag var liten, och vill testa igen haha men hittar bara fodralet och inte skivan. Snälla säg att det är någon som har det spelet och vill sälja till mig!!!?


4


Lite nytt

Köpte nya paddar, benskydd, schabrak och matchande huva :)

1


Ny grimma

Idag fick Sims en ny grimma, gullig han blev i den vaa? :D Köpte lite mer på Charlies, visar snart :)

1


Svar på fråga

Har sovit ute i stallet sen igår och internet har slutat fungera där och min moster är utomlands och kan inte fixa haha :( Är hemma en snabbis nu, har hämtat ut en check på banken och beställt lite saker ifrån Hööks till mig och Frida. Vi ska dra till stallet nu igen så detta blir ett snabbis inlägg :D Tänkte svara på en liten fråga jag fick:

Hej hur fungerar kameran du köpte?? Bilderna på bloggen har blivit mkt finare tkr jag och frank är så söt!
Innan hade jag en canon eos 1000d som jag var jätte nöjd med förutom att den bara hade iso upp till 1600. Så köpte uppgraderingen 1100d, den har iso upp till 6400, trodde att det skulle bli jätte brusiga bilder men det blir det verkligen inte :O Måste säga att skillnaden är rädd stor faktiskt, är super nöjd för den var verkligen inte dyr heller :D Lovar er massa mer fina bilder här i blogen :D


1


SKURK!!!

Alltså snart får Frank en helt egen blogg för han är så rolig hela tiden! Idag hade jag glass picknick i hans hage och han hade fått havre. När jag vänder bort blicken i 2 sekunder och kollar på mobilen så försvinner hela min glass och Frank ser super nöjd ut. Alltså jag skrattade så jag dog! Var tvungen att låta han smaka på en till ett tag senare bara för jag var tvungen att ta kort, för kan säga att jag INTE HANN ta kort första gången hahaha!

Knäppot väljer alltså Twister framför havre :O Okej att hästar brukar tycka om isglass men inte såhär, han är helt GALEN i det!

9