Uteritt och bus

Tog en ridtur på lilla Russin tillsamans med Carre och Wenice :) 
 
Sen släppte jag ihop mina knäppisar med en islandshäst från stallet på ridbanan, haha åh vad söta dom var :D Dom gillade verkligen varandra och passade så bra ihop. Dom busade en hel del men ville mest äta i kanterna haha, Frank var mest på hugget och försökte få igång dom andra hela tiden genom att sväva fram i trav fram och tillbaks haha :D Imorgon får dom leka själva och på fredag ska nog jag och min lillasyster ta en liten ridtur på Sims och Frank och sen ska dom få leka med islandshästen Tindur igen ^^
 

18


Shopping igår

Stickad polotröja från Kingsland, super mysig, skönt att slippa frysa om halsen, jag hatar att ha halsduk haha. Förut klarade jag inte av att ha polotröja för mådde illa av att ha något mot halsen haha, men lärde mig faktiskt att ha det i helgen, det är ju hur gött som helst :P
 
Stövlarna är från Hööks och är sjukt nice, varma och sköna :D Dock fanns dom inte i olika vidd eller höjd, så dom kunde varit 2 cm högre, fast 90% av alla har ju ändå för korta stövlar så då kan lika gärna jag ha det med, det är ju bara vinter stövlar lixom... Dessutom är dom lite stora i vaden, men det gör inte så mkt för då får jag ju in tjockare strumpor under hihi :)
 
 

2


Bonnie bus

Igår såg jag att Sims ben inte såg bra ut igen... Red han lite men han kändes okej, men vill inte rida mer på han nu utan att få det uppkollat ordentligt, så ska bara skritta han för hand och ev någon liten utritt tills vi ska till klinik om 1 vecka :( Red även Bonnie igår och hon var så duktig :)
 
Idag red jag Bonnie bus och min kompis Millan var med och red på lilla Maria haha. Världens sötaste och coolaste c-ponny! Maria var vild och pigg som vanligt och Bonnie bus var jätte fin som vanligt ;) Efter det busade vi med Sims och Frank lösa i ridhuset och OJ vad kul dom tycker det är att leka, gör det nästan varje kväll haha och dom är nästan alltid helt vilda och vet precis vad som gäller ;) Det roligaste är att dom inte vill busa själva utan dom vill att jag (och idag även Millan) ska vara med och leka med dom hahaha jag döööör så roliga är dom!
 
Imorgon ska jag rida ut en sväng på Russin, och gå en promenad med både Sims och Frank runt galoppslingan innan jag busar med dom på RIDBANAN, haha dom kommer bli helt vilda, den är lika stor som 4 ridhus ;)
 
Jusste köpte världens mysigaste ridstövlar och tröja igår, visar strax :)
 
 

0


Filmen

0


Löshoppning

Löshoppade idag. Hade tänkt börja med Frank så han fick busa av sig lite, och sen ta det lite seriösare med Sims. Men när jag hämtade in Frank stog han bara och stirrade och tittade efter Sims, och Sims bara stog och gnäggade i hagen utanför. Så var ju bara att hämta in Sims så dom fick hoppa tillsamans som vanligt. Inte så seriöst men det viktigaste är ju att dom är glada så :P La bara ut en bom en bra bit innan hindret och sen ett litet räcke som dom fick skutta över haha. 
 
Bilden är suddig för den är tagen från en film med mobilen hehe ;) Håller på att ladda upp en film nu men det går så seeeegt, men den kommer snart hoppas jag :)
 

1


Innan snö kommer solsken

Idag har Sandra varit i Bashult med sin häst. Vi började rida ut med Sims och hennes häst. Sims var så duktig och galopperade brevid sandras häst, håller på att lära han att man kan göra det utan att behöva få psyk bryts ryck haha. Blev väll endel busigheter på några ställen men han höll sig rätt bra i skinnet idag :) Efter det red vi ut på 2 hästar till, och vädret var super :D Men en stund efter vi kommit tillbaks från andra rundan blev det värsta snösormen, var inte riktigt föberedd på det haha :P Sen red jag Bonnie i ridhuset, hon var jätte pigg hihi :)
 
 
 

2


Men åh Frank

Igår när jag kom till stallet berättade min moster att hon gått upp halv 5 för hon hade hört konstiga ljud utifrån, så hon hade tittat ut genom fönstret och sett en lös häst stå och hälsa på hästarna i uteboxarna (inte den delen där sims och frank står) När hon tittade noga såg hon såklart att det var Frank som var lös och skrek på alla haha, Han skriker as högt när han hälsar på nya vänner ;P Så hon gick ut och fångade in honom, då hade han gått och betat lite utanför sin box och en liten bit längre bort hahahaha. Alltså han måste varit lös sen strax efter kvällsfodringen som är vid kl 9. Alltså franken då <3 Tur att han inte rymmer, han skulle nog aldrig gå längre än 50 meter från sin box och Sims så jag är inte direkt så orolig för att han ska rymma igen, Har ingen aning om hur han kom ut haha, det är nästan omöjligt att han ska ha öppnat dörren själv iaf :P
 
Knäppa lilla Frank <3 Imorgon ska jag försöka hinna träna lite löst med honom i ridhuset, det brukar för det mesta vara tomt, så hade tänkt göra det idag men ne då var vi typ 5 st i ridhuset samtidigt, det är nog rekort haha, Så jag red Simsen istället :)

5


M Y S I G T

Åh vilken fräsch ponny jag har...! Både Sims och Frank är så närgångna när jag mockar hagen haha sjukt jobbigt, brukar ge dom lite hö var så dom håller sig borta ;)
 
 

22


G R A T T I S . M I L L A N

Idag har hämtade Sandra upp mig så åkte vi och kidnappade Millan som fyller år idag :) Bjöd henne på lunch och sen åkte vi till stallet. Först klippte Sandra Sims, han stod stilla och var hur snäll som helst. Han som annars brukar ha psykbryt om han måste stå stilla i gången längre än 2 minuter! Under tiden spelade jag och Millan Maxi Yatzy!!! Sen red vi ut en sväng alla 3. Millan som fyllde år fick välja på ett par hästar vilken hon ville rida haha, då ville hon helst rida en liten ponny så hon red på lilla Maria haha. Sandra red på den gamle indianen Rossen och jag på Simsen. Vid denna tiden hade dock Sims tålamod tagit slut så han hade damp i gången och det blev inte bättre under ridturen haha, Han kunde varken trava eller galoppera han kunde BARA bocka, då menar jag BARA. Haha men vi fick oss alla några riktiga skratt under ridningen iallafall hahhahaha Sims <3 Han är inte dålig på att bocka iallafall knäppis <3. 
 
 
 
 
 
 

2


N Y A . B O X A R

Inte bloggat för haft lite annat att tänka på... Men nu är iallafall mina hästar i sina nya super mysiga uteboxar :D Dom har ett eget litet utestall där det bara är dom 2 :D Men dom ser dom andra hästarna i det andra utestallet, och  stora stallet ligger en liten bit bort :) Visar film någon gång ;) Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och kolla om sötisarna sovit gott och sen hjälpa min moster att släppa ut alla hästar. Det är fullt i hela stallet nu så det är ju endel hästar om man säger så haha!
 
Sims box. Spånpellets och lite halmpellets :) Dom mörka prickarna är halmpellets!
 
Frances har fluffigt och mysigt kutterspån!
 
 

1


G O D N A T T

Flyttar mina älsklingar imorgon redan :) Dom får bo på lösdriften 1 eller 2 nätter. ska göra det jätte gossigt :)
 
 

6


G L E E

Nu ska jag titta på Glee, missade avsnittet på TV innan för Sandra och Millan skulle absolut se på bonde söker fru!!! Dock slog vi över i reklam pausen och såg hur dom dödade Lady Gagas Americano. Dom brukar göra låtarna jätte bra, men denna, NEJ. Men kan vara att det är en av mina favoritlåtar jag tycker så kanske haha! Bara dom inte ger sig på Hair med så äre nog lugnt, eller har dom redan gjort det? Tur att dom förmodligen aldrig kommer att göra om en Kent låt haha!!!
 
På tal om något helt annat... Alexander Bard är sjukt cool. Tittade på Idol hela förra säsången bara för han var med!
 

0


L Ä N G T A R

Idag har jag flyttat lite saker från stallet jag står i nu till nya. Typ alla schabrak och sadlar haha :D det tar ju lite plats bara det ;) Ska flytta lite mer imorgon tänkte jag, pallar inte ta allt på en dag när det är så mycket haha!!!
 
Hästarna flyttas på lördag. Ev får dom gå på lösdriften en natt innan dom flyttar in i boxarna. Deras nya boxar är sååå mysiga så jag typ vill bo där med!!! Dom ska få ett eget utestall för sig själva hihi, det är bara 2 boxar i den delen :D Ska ta bilder när allt är klart så ni får se!!!
 

0


R I D I T . M A R I A

Idag red jag ut en sväng på Maria, världens roligaste ponny typ haha. Hon försökte vända på 2 ställen och stegrade och snurrade på bakbenen haha så söt så jag dör!! 
 

2


L I F E . O F . L O L A D

Haha jag tror jag dör! Hittade ett avsnitt av min lilla "serie" Life of Lolad som jag gjorde ett par avsnitt av för 2 år sen! Detta avsnittet är inspelat för väldigt exakt 2 år sen när jag bodde i Stockholm. Det är i 3 delar för det inte gick att ladda upp längre klipp på youtube då. Det roliga är att jag inte gör mig till speciellt mycket utan är sådär helt seriöst :P






0


F L Y T T A R . H E M

På lördag eller söndag flyttar jag och hästarna hem till bashult igen :D Prinsessan och hennes prinsar klarade inte av leran och olyxen särskilt länge ;) Så nu blire hem till slottet igen :D Frank ska börja med att sola solarium och sen ska båda hästarna få rulla runt i ridhuset så mycket dom vill. När dom är klara med det ska dom få rulla på ridbanan också... som är lika stor som 4 ridhus höhö
 

0


H A L S F L U S S

Halsfluss för 2:a gången på en månad. Pallar inte att ha halsfluss heeela tiden!!! Pratar verkligen som om jag rökt och druckit whiskey dygnet runt i 50 år?
 
Men det enda positiva är väll att Sims vilar nu i en vecka så jag inte behöver motionera honom iallafall :) 
 
Åh, Frank saknar sitt solarium.

7


F R A A A N K <3

 
Allvarligt... Hur kan man vara SÅ söt?

2


G O D N A T T

Var i stallet innan och sa godnatt till hästarna och spolade av deras ben, deras hage är så sjukt lerig och finns inget ställe där det inte är lera...Så nästa helg blir det nog flytt tillbaks till Bashult!
 
På kvällarna brukar jag öppna deras boxdörrar så dom får gossa lite, Sims brukar vika in hela huvudet i Franks box och försöka smita in. En gång bytte dom box med varandra på bara några sekunder och vägrade byta tillbaks haha! hade dom fått välja själva hade dom nog delat på en box!
 
 
Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag gå upp tidigt och ringa till vårdcentralen och få en tid. Kan inte prata och mår bajs, har nog fått halsfluss igen, hade det för bara 3 veckor sen ungefär, men tror inte pencilinen hjälpte riktigt :( Ska gå till skolan på en lektion med och prata lite så dom hör hur jag låter och inte tror att jag hittar på att jag är sjuk om jag måste vara hemma haha! 

0