Rosa

Kent var bra som vanligt. Men bästa konserten med dom detta året måste nog vara Eskilstuna i Juli. Men i söndags spelade dom faktiskt Elever, det var ju fantastiskt. Något ännu bättre är ju att dom inlett varje konsert nu i vår och sommar med att spela Ögon. 
 
Påväg hem stannade vi lite på Hööks i Nyköping, där såg jag att dom hade kvar rosa höpåsar :D Dom såldes bara under en begränsad tid för det var någon rosa bandet kampanj här i Jönköping men i Nyköping fanns det några kvar, så köpte sånna till Sims också, så nu har båda hästarna likadana haha :)
 
Idag har jag varit i nya stallet och strött upp en av boxarna med Stallpellets från SCA. Och imorgon är det flytt hela dagen. Flytta alla saker, Sims och hämta massa hö. Dock ska han gå på bete ett tag där, men bra att ha ifall något händer och han måste stå inne! Som tur är så är Frida ledig imorgon och hjälper mig :) Vi ska även åka ut till Frank och gå en morgon promenad i hans hage + äta frukost.
 

4


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad anänder du för kamera?

Svara gärna i ett inlägg// Ecpace.blogg.se

KRam

Svar: Canon eos 1100d när jag tar lite "finare" bilder. Men de flesta är fotade med min mobil, samsung galaxy s3 :)
None None

2012-08-22 @ 14:36:01
URL: http://ecpace.blogg.se
Postat av: Nikaia

söta påsar!

2012-08-23 @ 19:49:37
URL: http://Nikaia.blogg.se
Postat av: Natalie

Har likadana rosa höpåsar c:

2012-08-30 @ 23:35:31
URL: http://neilaes.blogg.se
Postat av: Ina den Fina

Rosa höpåsar? Neeeej! Jag har helt missat dem! De hade matchat till mycket annat rosa i mitt stall ;) Ha de gott, kram från Ystad

Svar: Hahaha finns på Hööks ;)
None None

2012-09-12 @ 10:46:37
URL: http://inadenfina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P