Snabba cash

Var på snabba cash 2 igår, tyckte att den var super bra! Lätt värd att se, den är väldigt grå, så den är ju inte direkt rolig, men riktigt bra :)
 
Idag släppte jag ut Sims och Mange vid halv 9 ungefär, innan det lindade jag Sims kota så det inte ska komma in smuts i såret. Han HATAR verkligen att göra det, man får typ inte röra det, jätte jobbigt :( Men det börjar gå lättare nu som tur är :P Dom som har stallet släpper igentligen ut alla hästar vid 6-7 men eftersom vi precis flyttat dit och Sims har såret och allt så känner jag att jag gärna släpper själv dom första dagarna så det har jag gjort :)
 
 
Sims och Mange går i samma hage nu, dom har inte kunnat göra det innan då Mange var så fruktansvärt elak mot Sims. Men nu när dom åkte tillsammans till det nya stallet och bara har varandra så har dom blivit vänner, sjukt nice. Förhoppningsvis fortsätter Mange att vara snäll även när Frank kommer in sen, hade varit nice om dom 3 kunnat gå tillsamans, men Mange kan vara lite avundsjuk på Sims för han vill ha Frank för sig själv hahaha!

3


Kommentarer
Postat av: aliengirl ^w^

Hästar kan ha stora känslor! ^.^
Men hästen på bilderna är jättfin, riktigt gullig.

2012-08-24 @ 17:16:56
URL: http://aliengirllouise.blogg.se
Postat av: Jannice

Jag har också sett snabba cash 2, tyckte den var grym!! :)

Tips! Om du är sugen på nya skor i höst så kan du tävla hos mig om ett presentkort värt 500:- från Footway.se! http://nicki.vimedbarn.se/tavling-presentkort-500-fran-footway-se/

2012-08-24 @ 22:22:02
URL: http://nicki.vimedbarn.se
Postat av: Emma

Hej!
Fin blogg! Så fina bilder! Kolla in på min och släng gärna in en kommentar om du vill http://www.nattstad.se/MohlenE ! :)

2012-09-01 @ 18:15:00
URL: http://Nattstad.se/MohlenE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P