Snällaste hästarna

Igår körde jag båda hästarna helt själv från bashult, bara hoppades att det skulle gå bra att få ur båda själv när jag kom fram haha. Men det gick jätte bra och dom är så snälla :) Gick först in och knäppte loss båda och la grimskaft  över halsen på dom. Sen öppnade jag där bak och släppte ut Sims först, det tog en liten stund innan han fattade att jag inte skulle komma in och backa honom haha men sen gick det jätte bra. Frank blev lite orolig och trodde vi skulle lämna han, men när jag öppnade till han så vågade han inte backa ur utan stog och tittade på oss, då gnäggade sims lite på han och då vågade han backa, haha så himla gulligt :D När han kom ut såg han att han hade ett grimskaft som hängde över halsen och blev såklart rädd hahahaha så han rymde 3 meter sen stannade han snällt för han fattade nog att det inte riktigt var läge att gå längre eftersom jag hade Sims i ena handen :P Så jag fick gå fram å ta han medans han stog snällt men stirrade på grimskaftet hahaha. Sen stog dom så snällt att jag till och med kunde linda av medans jag höll båda hästarna i ena handen och sen gick vi raka vägen till hagen. Så det gick super smidigt :D Sims brukar inte vara den som har tid att stå stilla annars utan hålla på å dansa runt, men han blir lugn av att vara med Frank. Så nu vet jag att jag kan åka själv. Men ska nog ha med någon vid lastningen någon mer gång iallafall :)
 
 

8


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sjukt gulliga hästar! :)

2012-09-06 @ 16:36:32
URL: http://rosensdagg.blogg.se
Postat av: Jenda

Vilken mysig blogg! :) Ha en fin fredag!

2012-09-07 @ 00:06:22
URL: http://jenda.se/
Postat av: Kristinis ifrån örebro!

Hejsan!!! Vilken söt blogg du har! Kika gärna in hos mig, följ mig gärna via bloglovin om du finner ett intresse i min blogg!

Ha det fint, Kram kristin!

2012-09-07 @ 10:32:28
URL: http://kristiniis.blogg.se
Postat av: Sweetelicus

Heejsan! :D .

Jag har precis börjat blogga igen med en helt ny blogg :) .. Ta dig en titt vetja så kanske vi kan köra ett länkbyte eller liknande om du vill :) ..
Jag kommer snart börja med lita tävlingar och dagens blogg och lite annat smått och gott så fort jag börjar bli klar med själva design osv :) ..

XoXo

Elin

Btw , Super fin blogg :D ..

2012-09-07 @ 10:33:36
URL: http://elinlovisawred.blogg.se
Postat av: sofia

super fin blogg! kan du följa min
www.dublin.blogg.se :-)

2012-09-07 @ 13:25:38
URL: http://www.dublin.blogg.se
Postat av: Isabella

Så härliga färger på din blogg!
Skulle vara mysigt om du ville ställa en fråga till mig i min frågestund. Följ mitt liv i London, kram!

2012-09-07 @ 14:00:34
URL: http://iloof.blogg.se
Postat av: Emma

Jättefin blogg! Kika gärna in på min om du vill (förlåt om du inte vill ha såna här kommentarer).

2012-09-07 @ 16:14:31
URL: http://idalover.blogg.se/
Postat av: paula

superhärlig blogg!!

2012-09-09 @ 20:36:41
URL: http://paulaaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P